©ANCA MOICEANU
logo

Book Coffee Shop

Book Coffee Shop

Identitatea vizuală

Pe măsură ce autenticitatea și transparența sunt piloni buni a unui branding eficient pentru consumatori, povestirea vizuală oferă o comandă rapidă neprețuită pentru a ajuta brandurile să le arate acestor consumatori ceea ce îi face cu adevărat speciali.

fierbator-mix

espresso-machine

espresso-label

espresso-making

espresso-machine-detalii-abur

Detaliile fac diferența

Poziționarea unui brand ar trebui să reverbereze în fiecare punct de contact: de la produse, design și comunicare, până la experiența autentică. Astăzi mai mult ca oricând, identitatea vizuală și povestirea pot ajuta la creșterea brandului, iar detaliile fac diferența.

detaliu-expressor

detaliu-cafea-sifon

espressor-detalii

cafea-sifon

Povestea vizuală

Simțul olfactiv este dominant atunci când îl asociem cu o cafea bună, dar reperul vizual este mai important ca niciodată pentru a exprima povestea completă a ceea ce se intamplă în realizarea unui espresso. Viziunea celor de la Book Coffee Shop este de a oferi un storytelling prin intermediul cafelei, sa ofere o experiență autentică și să iși aducă oaspeții mai aproape de artă, sub toate fromele ei. Fiecare preparat de la Book Coffee Shop spune o poveste. Fie că alegi cafeaua de specialitate, ceaiul englezesc aromat, berea artizanală, mierea ecologică, vinul sau chiar pălinca, cu siguranță vei gusta pasiunea și atenția care îi caracterizează, în fiecare produs.

detaoiu-cafea

flat-white

picatura-espresso

latte-book-coffee-shop

ceai-uscat-in-lingurita

bere-in-pahar-mustata

vin-turnat-in-pahare

It's all about #coffee #stories #books

Vrei să vezi mai multe fotografii din acest proiect?

BOOK COFFEE SHOP