©ANCA MOICEANU
logo

ședință foto MATERNITATE

MATERNITATE

Sesiunea foto de maternitate este o modalitate perfectă pentru a capta frumusețea corpului tău în care crește o viață. Dar mai mult, pentru a surprinde semnificația acestei clipe și mai presus de toate, emoția pe care o simți. A fi însărcinată este unul dintre cele mai prețioase momente din viața unei femei, iar eu îl pot suprinde ca tu să te poți bucura oricând de el. Pe aceasta pagină vei găsi mai multe imaginii și detalii despre cum se va desfășura ședința foto. Cel mai bun moment pentru a surprinde aceste clipe deosebite, este între 32-36 săptămâni. Desigur, dacă timpul nu îți permite, te poți programa și mai târziu pentru o sesiune foto, trebuie doar să o luăm mai lent și să avem mici pauze dacă este nevoie.

Siloueta cu femeie insarcinata

...SIMPLU, NATURAL ȘI FRUMOS

Planificarea sesiuniii foto o vom face împreună, deoarece mi-aș dori să știu și preferintele tale. Vom stabili împreună locul în care vom face fotografiile, fie că este in intimitatea casei tale sau o locație în aer liber. Te rog să iei în considerare că aspectul vizual plăcut al fotografiilor este în concordanță cu ținuta pe care o alegi. Nuantele pământii sau neutre vor arăta foarte bine în imaginea finală. Lumina este unul dintrele elementele principale pentru o fotografie exepțională. Dacă îți dorești o sesiune foto în aer liber, ne putem bucura de o lumină frumoasă în currsul dupa-amiezii, aproape de ora la care apune soarele.

Te invit pe BLOG vizualizezi mai multe fotografii realizate la sesinile de maternitate sau continuă să citești detalii despre serviciile oferite.

ALBUMUL TĂU

Păstrează-ți amintirile de la sesiunea foto de maternitate într-un album elegant. Fotografiile au un impact mai puternic atunci când sunt imprimate pe hârtie. Design-ul de album va fi unul simplu, curat, combinând imaginile într-un estetic plăcut. Pentru copertă vei putea alege fie un material textil, dintr-un mostrar variat sau poți opta pentru o copertă personalizată cu fotografia preferată. Indiferent de alegerea ta, rezultatul va fi inestimabil.

Mai multe informații despre albume găsești aici.

Album maternitate cu coperta foto cu o silueta
Album foto coperta din material textil
plic maro cu floricica

OFERĂ CADOU O ȘEDINȚĂ FOTO

Sunteți un prieten sau membru al familiei în căutarea unui cadou minunat pentru viitorii părinți? Pot pregăti un voucher cadou pentru o ședință foto de maternitate, care va oferi amintiri unice.

Detalii contact