©ANCA MOICEANU
logo

Familie

ședință foto de familie

FAMILIE

Ședința foto de familie în care să creați amintiri distractive. Știu cât de greu poate fi ca toată familia să „zâmbească frumos pentru o fotografie”. Eu îmi doresc să aveți o experiență frumoasă, într-un mediu relaxat care să scoată la iveală zâmbetele autentice. Imaginile mele preferate din copilărie sunt cele cu fratele și părinții mei, de aceea pun accent pe cadrele de familie, pe joaca copiilor și pe captarea interacțiunii cu părinții și frații.

Baietel pozat în camp cu flori la apus
fetite care imbratiseaza o papusa

SIMPLU, NATURAL ȘI FRUMOS

Vom planifica împreună ședința foto de familie, deoarece mi-aș dori să știu și preferințele voastre. Vom stabili locul în care vom face fotografiile, fie că este o locație în aer liber sau în intimitatea casei voastre, unde copii se vor simți în largul lor. Brașovul și împrejurimilie lui sunt foarte ofertante peisagisitc. Indiferent de anotimp vom găsi locul potrvit pentru sesiunea foto. Dacă totuși preferați o altă destinație, eu sunt deschisă la idei noi. Te rog să iei în considerare că aspectul vizual plăcut al fotografiilor este în concordanță cu ținuta pe care o alegi. Nuanțele pastelate, pământii sau neutre vor arăta foarte bine în imaginea finală. Lumina este unul dintrele elementele principale pentru o fotografie exepțională. Dacă îți dorești o sesiune foto cu familia în aer liber, ne putem bucura de o lumină frumoasă în cursul dupa-amiezii, aproape de ora la care apune soarele.

Citește în continuare mai multe detalii despre serviciile oferite sau intră pe BLOG pentru mai multe fotografii de familie.

ALBUMUL VOSTRU DE FAMILIE

Păstrați amintirile de la ședința foto de familie într-un album care să spună povestea voastră. Fotografiile au un impact mai puternic atunci când sunt imprimate pe hârtie. Design-ul albumului va fi unul simplu, curat, combinând imaginile într-un estetic plăcut. Pentru copertă veți putea alege fie un material textil, dintr-un mostrar variat sau puteți opta pentru o copertă personalizată cu fotografia preferată. Indiferent de alegerea voastră, rezultatul va fi elegant și inestimabil.

Mai multe informații despre albume găsești aici.

Album foto coperta din material textil
album cu coperta foto cu o fetita
plic maro cu floricica

OFERĂ CADOU O ȘEDINȚĂ FOTO

Sunteți un prieten sau membru al familiei în căutarea unui cadou minunat? Pot pregăti un voucher cadou pentru o ședință foto de famile, care va oferi amintiri unice.

CONTACT