©ANCA MOICEANU
logo

Botez

fotograf botez

BOTEZ

Momentele de la botez aduc întotdeauna emoție în familie. Este un eveniment unic în viața copilașui tău. Îmi place să fotografiez aceste clipe, în care veți regăsi bucurie și în anii ce urmează, într-o maniera naturală și spontană. Fiecare familie are povestea ei, iar eu voi surprinde în imagini pregătirile, portretele de familie, momentele de gingășie și emoțiile frumoase din timpul ceremoniei de la biserică.

fotograf de botez

fotograf de botez

În ziua botezului vom face o sesiune foto acasă la voi, în timpul pregatirilor. Tot atunci realizez portretele cu bebelușul și familia. Voi continua cu suprinderea cadrelor în timpul ceremoniei de încreștinare. Fotografiile în care suprind emoțiile părinților și celor apropiați, sunt printre preferatele mele.

Te invit pe BLOG să vizualizezi mai multe fotografii realizate la evenimente sau continuă să citești detalii despre serviciile oferite.

ALBUMUL LUI DE BOTEZ

Botezul copilului tău este un moment unic și fiecare fotografie spune o poveste. Imaginile au un impact mai puternic atunci când sunt imprimate pe hârtie. Albumul foto va fi povestea din ziua încreștinării și o vei putea retrăi de-a lungul anilor. Design-ul va fi unul simplu, curat, combinând imaginile într-un mod estetic plăcut. Pentru copertă veți putea alege fie un material textil, dintr-un mostrar variat sau puteți opta pentru o copertă personalizată cu fotografia preferată. Indiferent de alegerea voastră, rezultatul va fi elegant și inestimabil.

Album foto de botez
Album foto coperta din material textil