©ANCA MOICEANU
logo

Nou nascut

ședință foto de nou născut

NOU NĂSCUT

O ședință foto de nou născut este una dintre primele amintiri frumoase pe care le veți avea ca și familie. Îmi place să cred că detaliile fac diferența în tot ceea ce ne înconjoară, de aceea în fotografiile pe care le realizez obțin unicitate prin ceea ce vă reprezintă ca și familie. Iubesc cadrele simple, curate, astfel încât bebelușul să fie cel care iese în evidență. Momentele de gingășie sunt nelipsite de la orice sesiune foto, iar scopul meu este să surpind emoția pură.

ședință foto de nou născut în maternitate fotografie la geam

PRIMELE ZILE

Prima zi din viață este plină de începuturi frumoase, atât pentru bebelușul tău cât și pentru tine. Poți programa o ședință foto încă din perioada de sarcină.

CÂND FACEM ȘEDINȚA FOTO DE NOU NĂSCUT

Sesiunea foto se realizează în primele 10-12 zile de viață ale bebelușului. În aceasta perioadă acesta doarme mai mult și încă este flexibil. Siguranța copilașului este mai presus de toate, iar pozițiile sunt sigure si nu creează nici un disconfort pentru cel mic. În a doua săptămână de viață bebe intră în puseul de creștere: mănâncă mai mult și devine mai conștient de mediul înconjurător. Odată cu saltul acesta de creștere, mușchii și sistemul osos se întăresc și este mai sensibil la atingeri.

UNDE FACEM ȘEDINȚA FOTO DE NOU NĂSCUT

Ședința foto se va desfășura relaxat în confortul casei tale, în ritmul bebelușului tău. Îmi place să combin stilul lifestyle cu cel al cadrelor aranjate, dar simple, în care accentul sa fie pe bebeluș și momentele voastre de tandrețe. Programarea se va face în cursul dimineții, ca să ne putem bucura de lumină naturală.

Citește în continuare despre serviciile oferite sau intră pe BLOG pentru a vedea mai multe fotografii.

Prima sesiunea foto de familie a bebelușui tău poate fi păstrată într-un album . Fotografiile au un impact mai puternic atunci când sunt imprimate pe hârtie. Design-ul albumului va fi unul simplu, curat, combinând imaginile într-un estetic plăcut. Pentru copertă veți putea alege fie un material textil, dintr-un mostrar variat sau puteți opta pentru o copertă personalizată cu fotografia preferată. Indiferent de alegerea voastră, rezultatul va fi elegant și inestimabil.

Mai multe informații despre albume găsești aici.

Album foto coperta din material textil
plic maro cu floricica

OFERĂ CADOU O ȘEDINȚĂ FOTO

Sunteți un prieten sau membru al familiei în căutarea unui cadou minunat pentru noii părinți? Pot pregăti un voucher cadou pentru o ședință foto de nou născut, care va oferi părinților și copiilor amintiri unice.

CONTACT